Despre noi

Proexib este despre garanția lucrului bine făcut!

Proexib Instal este o societate comercială al cărui capital privat este integral românesc. Ne-am început activitatea în anul 2012 din dorința de a crea o societate specializată în proiectarea, execuția și întreținerea instalațiilor și alte servicii la înalte standarde de calitate, în condiții de maximă securitate pentru viața și sănătatea beneficiarilor, urmărind în permanență protejarea mediului înconjurător. Efectuăm fiecare lucrare cu interes, profesionalism și seriozitate, respectăm toți clienții noștri realizând fiecare lucrare cu materiale de cea mai bună calitate la prețuri avantajoase. Suntem într-adevăr o echipă, ne susținem, ne ajutăm, ne dezvoltăm continuu ca oameni si ne simțim formidabil împreună! Relațiile dintre noi și clienții noștri sunt durabile, bazate pe încredere și evoluează în direcția celor mai noi și eficiente tehnologii industriale. Cea mai mare realizare o reprezintă clienții mulțumiți, care apelează din nou la noi sau, ne recomandă altor parteneri.

Firma are o experiență vastă în domeniul consultingului și al proiectării, îndrumarea proiectanților și verificarea aplicării proiectelor în practică, promovând soluții moderne, economice și ecologice.

De peste 11 ani Proexib Instal oferă servicii la cheie pe raza județelor Timiș, Arad, Caraș Severin și Hunedoara, în domeniile:

  • Consultanță și proiectare instalații;
  • instalații electrice curenți tari și curenți slabi;
  • sisteme fotovoltaice;
  • instalații antiincendiu;
  • instalații sanitare;
  • sisteme HVAC.