Instalaţii electrice curenţi tari

Dintre toate sistemele cu care avem de-a face, fie că este vorba de spațiile comerciale, industriale, fie de spațiile rezidențiale, instalația electrică este cel mai complex și important sistem.

Importanța și utilitatea instalațiilor electrice ne face să nu ne putem imagina viața și activitatea zilnică în lipsa energiei electrice. Nu există spațiu de locuit, hală industrială, spațiu comercial sau magazie fără instalații electrice.

Cu cât un sistem de instalații electrice este mai complex, cu atât, dacă nu este proiectat și realizat în mod riguros de către profesioniști în domeniu, conform unor norme bine stabilite, pot apărea defecțiuni majore.

De aceea, atunci când este vorba de o instalație electrică este nevoie ca atât proiectarea, cât și execuția să fie realizate de către o firmă de instalații electrice autorizată, cu experiență în domeniu.  

Instalațiile electrice de curenți tari sunt esențiale în asigurarea funcționării corecte și eficiente a clădirilor și echipamentelor, având un rol important în distribuția energiei electrice și în alimentarea consumatorilor cu puteri mari. Ele sunt instalații electrice complexe și includ lucrări precum:

  • montarea de tablouri electrice;
  • realizarea sistemelor de împământare și paratrăsnet;
  • instalații de protecție împotriva supratensiunilor;
  • instalarea și protecția cablurilor;
  • instalații de iluminat;
  • alimentare consumatori;
  • conectarea echipamentelor electrice.

Proexib Instal este o firmă de instalații electrice autorizată, specializată în domeniul instalațiilor de curenți tari, și oferă servicii complete. Echipele de profesioniști Proexib se ocupă de tot, încă din faza de consultanță, apoi de proiectare instalații electrice, până la execuție și oferă servicii profesionale de mentenanță.

Colaborarea cu Proexib Instal asigură o serie de avantaje:

  • Soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice fiecărui proiect, indiferent de dimensiune sau complexitate.
  • Compania Proexib Instal se remarcă prin experiența de peste 11 ani în domeniul instalațiilor în diverse industrii, de la hale industriale, la spații comerciale, inclusiv în domeniul medical, în laboratoare și spitale, unde instalațiile electrice trebuie să respecte standarde înalte de siguranță și performanță.

Realizarea de instalații electrice de joasă tensiune de către echipa de electricieni profesioniști Proexib asigură execuția corectă și sigură a lucrărilor, respectând normele în vigoare. O instalație executată corect de la bun început, utilizând materiale de foarte bună calitate garantează creșterea durabilității instalațiilor reducerea costurilor care ar fi necesare pentru ulterioare reparații. Oferim servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive.

Este asigurată respectarea timpilor de execuție și se obține eficiența energetică.

Instalatii electrice curenti tari Timisoara - Proexb Instal