Instalații electrice curenți slabi

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul instalații electrice și al sistemelor de curenți slabi, Proexib Instal oferă servicii complete, de la consultanță, proiectare, instalare, configurare, punere în funcțiune și mentenanță pentru:

  • Sisteme de supraveghere video

Ssitemele de supraveghere video sunt sisteme cu circuit închis, care permit identificarea persoanelor sau a acțiunilor suspecte și memorează acțiunea, fiind foarte utile apoi pentru dovezi ale unui eventual eveniment care a adus prejudicii. Sistemul de supraveghere video este foarte eficient fie că este vorba de supravegherea zonelor cu acces limitat, a spațiilor publice, a proceselor de execuție dint-o fabrică, sau atunci când este vorba de supravegherea personalului dintr-un domeniu. Aceste sisteme reduc costurile necesare asigurării securității, anticipează un eventual pericol care poate fi automat controlat și înlăturat și conferă siguranța și sentimentul de liniște.

  • Sisteme antiefracție

Un sistem de alarmă este foarte util pentru prevenție, deoarece descurajează infractorii și oferă siguranța incintelor, fie că este vorba de un spațiu industrial sau rezidențial. Sitemele de detecție efracție montate de Proexib Instal sunt sisteme smart, cu armare și dezarmare pentru întreaga cladire sau pe zone, acolo unde fiecare parte devine un sistem independent și permit mișcarea în interiorul spațiului circumscris protejat. Același sistem antiefracție poate îndeplini și alte funcții precum: funcții de comandă a iluminatului din curte, monitorizarea temperaturii sau în cazul sediilor firmelor, poate indeplini funcția de pontaj a personalului angajat.

Un sistem de alarmă este conectat cu dispeceratul și avertizează imediat dispeceratul de poliție în cazul unei tentative de efracție.

  • Sisteme de detecție incendiu

Proexib Instal se ocupă de proiectarea și instalarea sistemelor inovatoare de semnalizare și avertizare la incendiu pentru spații comerciale, birouri, hale industriale, spitale și instituții. Sistemele utilizate de firma noastră sunt foarte ușor de integrat în alte sisteme de scuritate deja existente sau care urmează a fi instalate.

Sistemul de detecție incendiu face parte dintr-un intreg sistem de instalații antiincendiu și reprezintă primul și cel mai important pas pentru prevenirea producerii incendiilor, avertizând din faza incipientă, limitând astfel pagubele materiale sau umane care pot surveni în urma incendiilor.

Orice fel de instalații curenți slabi, precum orice tip de instalație electrică, trebuie să fie proiectate și executate de către firma instalații electrice specializată și care deține atestare ANRE.

  • Rețele voce-date

Sistemele de voce date se referă la sistemele de telefonie si rețelele de date precum rețele de internet sau intranet, la instalarea de echipamente specifice: centrale telefonice, switch-uri pentru distribuție, routere, media convertoare, cablare structurata , rețele fibră optică, etc.

Echipa Proexib vă poate ajuta cu proiectarea și executarea de rețele voce-date, folosind materiale de înaltă calitate. Echipa de proiectare instalații electrice Proexib deține o vastă experiență în cablarea structurată și tot ce implică proiectarea sistemelor voce-date la standarde înalte, iar echipa de electricieni deține o experiență de peste 11 ani în domeniul electric curenți tari și curenți slabi.

  • Sisteme de sonorizare și adresare publică

Cunoscută și sub denumirea de sonorizare ambientală, sistemul

de adresare publică sau PA (public address) are aplicații diverse precum sonorizarea ambientală și trimiterea de mesaje în locații precum: aeroporturi, spații comerciale, magazine, școli, teatre, cinematografe, etc..Sistemul de sonorizare face astfel posibilă atât crearea unui ambient sonor, cât și transmiterea de mesaje către pasageri, angajați, clienți, elevi, profesori, spectatori, etc. Ele pot fi amplasate atât în interior, cât și în exterior: parcări, stadioane, etc.

Sitemul de sonorizare este conceput astfel încât sunetul să fie propagat în mod uniform indiferent de zona de acoperire sau de poziția ascultătorului.

Componența unui sistem de sonorizare este următoarea: sursa de semnal (radioreceptor, CD player, microfon, etc.), sistem de mixaj, stație de amplificare/sistem de amplificare, rețeaua de traducătoare acustice (difuzoare, boxe, megafoane, coloane sonore, etc.) și cablajele aferente. Alegerea acestora nu se face la intamplare ci se iau in calcul elemente ca necesarul de putere al amplificatoarelor, presiunea acustica a difuzoarelor, coeficientul lor de dispersie a sunetului, dimensionarea corespunzătoare a sectiunii conductoarelor, amplasarea traductoarelor acustice pentru a nu avea zone neacoperite sau acoperite prea putin.

Avantajele unui sistem de sonorizare sunt variate, de la posibilitatea setării volumului pe zone circumscrise, astfel, dacă se defectează un difuzor, celelalte continuă să funcționeze în mod independent. Se pot instala difuzoare cu putere diferită pe aceeași linie, adaptate structurii incaperilor unde vor fi amplasate.

  • Sisteme de detecție monoxid de carbon

Acest tip de instalație are menirea de a detecta creșterea concentrației monoxidul de carbon în timp scurt, iar în cazul în care concentrația depășește parametrii normali, va emite un semnal de alarmă și va declanșa sistemul de evacuare al noxelor. Este un sistem care se poate integra la sistemele de detecție deja existente.

Oferim toate soluțiile pentru siguranță și securitate personalizate, pliate pe nevoile clientului, care pot fi modificate și extinse ulterior, în funcție de necesități.

Utilizăm echipamente performante și produse premium, oferim solutiile optime și fiabile petnru realizarea obiectivului propus din domeniul instalațiilor de curenți slabi și găsim soluții personalizate adaptate bugetului.

Se parcurg toate etapele începând cu serviciul de consultanță, proiectarea sistemului, configurarea sistemului, serviciile de montaj, instalare si punere în funcțiune, instruirea beneficiarului care urmează să utilizeze instalația respectivă, asigurarea service-ului în perioada de garanție, precum și mentenanța ulterioară. Serviciile noastre se pliază pe cele mai exigente cerințe ale clienților sub deviza calității și a promptitudinii.