Sisteme fotovoltaice

Oferim servicii la cheie de montare a sistemelor de panouri fotovoltaice.

Departamentele noastre, formate din profesioniști cu experiență în domeniul fotovoltaic se vor ocupa pas cu pas de toate etapele.

Pentru a vă oferi o viziune mai clară, vom detalia ce reprezintă fiecare etapă și cât de simplu devine totul, atunci când profesioniștii Proexib vă vor sprijini pe tot parcursul, pentru a ajunge la eficiența energetică obținută atunci când optați pentru instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice personalizat și conform necesităților domneavoastră.

Panouri fotovoltaice Timisoara Proexib
  • O primă etapă este constituită din stabilirea parametrilor tehnici, printr-o primă evaluare. 

În această etapă se stabilesc suprafețele unde se va efectua montajul panourilor fotovoltaice, luând in considerare orientarea optimă a acestora, astfel încât radamentul să fie maxim. În această etapă se va stabili și care este capacitatea totală a sistemului de panouri fotovoltaice, se va face un calcul de producție al panourilor fotovoltaice și în concordanță cu acesta se va stabili numarul de invertoare solare.

Pentru a intelege importanța alegerii unui invertor solar care poartă și denumirea de invertor fotovoltaic, vom explica ce reprezintă pentru sistemul fotovoltaic invertoarele solare:

Un invertor solar este una dintre cele mai importante părți ale unui sistem de energie solară fotovoltaică. Invertorul solar transformă energia ieșită din panourile solare în energie electrică utilizabilă pentru companii sau pentru spațiile rezidențiale, pentru a asigura necesarul de energie pentru buna funcționare a întregului sistem industrial sau rezidențial. Astfel, energia solară transformată, devine cea mai eficientă sursă de energie verde.

  • Urmează o a doua etapă, atunci când se face vizita tehnică la fața locului, unde se evaluează eventuale neconcordanțe, pentru a efectua ulterioare modificări necesare pentru buna funcționare a panourilor fotovoltaice, astfel încât eficiența energetică să fie una maximă, care reprezintă în procente, o economie a energiei de 90%. Tot în această etapă se vor stabili detaliile tehnice pentru racoradrea sistemului de panouri fotovoltaice la rețeaua locală de distribuție.
  • O a treia etapă o constituie obținerea avizelor și a autorizațiilor necesare, care includ și dosarul de Prosumator, de care echipa Proexib se ocupă, după care se face proiectul tehnic.
  • Următorul pas este livarea materialelor și a echipamentelor necesare pentru execuția proiectului. După ce se va monta întregul sistem de panouri fotovoltaice, se va face verficarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic.
  • Echipa noastră vă poate asigura și partea de mentenanță.

Haideți să vedem care sunt principalele beneficii rezultate în urma instalării panourilor fotovoltaice și cum se ajunge la eficiența energetică:

  • Reducerea costurilor cu energia electrică de pana la 90%, rezultată în urma instalării unui sistem de panouri fotovoltaice;
  • Eficiența energetică este obținută imediat, încă din prima lună, odată cu instalarea panourilor fotovoltaice;
  • Surplusul de energie care nu a fost consumat, poate fi vândut mai departe, deci nu există pierderi, ci doar beneficii;
  • Panourile fotovoltaice sunt o investiție pe termen lung și se amortizează în termen scurt;
  • Protejarea mediului înconjurator, utilizând energia regenerabilă obținută prin panourile fotovoltaice.

Utilizăm panouri fotovoltaice de cea mai bună calitate, cu module fotovoltaice clasa A de la mai mulți furnizori și ne pliem pe nevoile clientului. Utilizăm mărcile de invertor Growatt și invertor Huawei și folosim doar sisteme de prindere din aluminiu. Toate echipamentele pe care le folosim sunt performante și beneficiază de garanție îndelungată (panourile au garanție de 12 ani pentru defecte de fabricație și 25 de ani pentru randament, garanția de 25 de ani este determinată în cea mai mare măsură de proveniența și calitatea celulelor fotovoltaice, tehnologia de lipire a acestora, transparența foliilor de acetat etilic de vinil în care sunt montate, tehnologia de vidare şi transparența sticlei. Invertoarele au garanție de 5 ani, iar sistemele de prindere din aluminiu, au garanție pe viață).

Atunci când calitatea materialelor este garantată, alături de calitatea montajului sistemului de panouri fotovoltaice, executată de catre profesioniști cu experiență în domeniul fotovoltaic, eficiența, randamentul și durata sunt garantate!

Deviza noastră este: garanția lucrului bine facut! și este susținută de lucrările executate de-a lungul timpului de către echipa Proexib pentru clienții noștri.

Pentru a afla care sunt firmele care au apelat la serviciile de calitate Proexib vă invităm să aruncați o privire în portofoliul nostru.

Instalare panouri fotovoltaice Timisoara

 

Economisește cu până la 90% din factura de energie electrică

Proexib Instal-solutii la cheie pentru energia solară

Nu mai sta pe gânduri!
Primul pas pentru a economisi este informarea.
Spune-ne ce cost lunar ai la energia electrică (selectează suma pe barometru), iar noi îți oferim consultanta gratuita și soluția potrivită la cheie.

lei/ lună

Consum MEDIU

Îți oferim soluția la cheie pentru a reduce considerabil costurile la energie

Consum MARE

Costurile la energie sunt mari. Le putem reduce considerabil.

Consum FOARTE MARE

Nu mai sta pe gânduri! Plătești exagerat de mult pentru energie!