Instalaţii sanitare

Instalațiile sanitare sunt foarte importante pentru orice tip de construcție, fie că e vorba de un spațiu industrial sau rezidențial. Pentru ca o incintă să poată fi utilizată la capacitate maximă și să ofere un nivel ridicat de confort, are nevoie de instalații sanitare rezistente și bine construite. Acestea vor asigura circuitul apei calde și al apei reci în întregul spațiu.

Instalațiile sanitare pot fi îngropate, aparente sau suspendate, iar materialele utilizate pentru fiecare sistem de instalație sanitară este ales în funcție de mediul în care va fi montată respectiva instalație sanitară.

Materialele folosite pentru toate variantele de instalații sanitare sunt de foarte multe tipuri și pot fi din oțel zincat și inox sau țevi din polietilenă și polipropilenă.

La fel, echipamentele folosite pentru diferitele tipuri de instalații sanitare sunt foarte variate, intr-un proces de modernizare constant, astfel încât să fie cât mai prietenoase cu mediul înconjurator.O instalație sanitară de calitate și eficinetă ajustează consumul de apă și de energie, iar tratarea deșeurilor se face în mod minuțios. Încă din faza de proiectare, este important să se facă o analiză detaliată a rețelei de apă care va alimenta respectiva incintă. Rețeaua de apă poate să fie stradală, să provină de la un puț forat în curte sau de la un hidrofor.

Firma de instalații sanitare Proexib Instal, formată din proiectanți și instalatori profesioniști vă poate ajuta să executați orice tip de instalații sanitare de care aveți nevoie, folosind personal calificat si autorizat pentru fiecare tip de instalații în parte, respectând toate normele și legislația în vigoare.