Servicii

Icon instalaţii electrice curenţi tari

Instalaţii electrice curenţi tari

Instalații electrice curenți tari - Proexib Instal. De 11 ani proiectăm și executăm instalații electrice de joasă tensiune în domeniul industrial și rezidențial.

Mai multe
Icon instalații electrice curenți slabi

Instalații electrice curenți slabi

Instalații electrice curenți slabi-Proexib Instal. Executăm instalații electrice de curenți slabi pentru: sisteme de supraveghere video, antiefracție, detecție incendiu, voce-date și sisteme de sonorizare.

Mai multe
Icon consultanță și proiectare instalații

Consultanță și proiectare instalații

Proiectare instalații electrice, panouri fotovoltaice, sistem antiincendiu. De la proiectare la execuție alege Proexib și vei avea garanția lucrului bine făcut!

Mai multe
Icon sisteme fotovoltaice

Sisteme fotovoltaice

Panouri fotovoltaice, dosar prosumator inclus - Firmă instalații Timiș. Oferim servicii complete de proiectare, instalare și mentenanță a sistemelor de panouri fotovoltaice.

Mai multe
Icon instalaţii hvac

Instalaţii HVAC

Sisteme HAC - sisteme de ventilație, încălzire și aer condiționat pentru eficiență energetică. Pentru proiectarea și execuția la cheie a sistemelor HVAC alege Proexib!

Mai multe
Icon instalaţii sanitare

Instalaţii sanitare

Pentru că o locuinţă să poată fi utilizată la capacitate maximă şi să ofere un nivel ridicat de confort, are nevoie de instalaţii sanitare rezistente, bine construite.

Mai multe
Icon sisteme de detecție, alarmare și avertizare la incendiu

Sisteme de detecție, alarmare și avertizare la incendiu

Sisteme de alarmare incendiu - Proexib Instal. Proiectăm, instalăm și oferim mentenanță pentru instalații antiincendiu complete.

Mai multe